ALBA NATURA Egészségközpont

egeszsegacsaladnakNapjainkban egyre többen keresik egészségük és szépségük megőrzése érdekében az alternatív gyógymódokat.
Mit is jelent az alternatív gyógymód ? Jelenkorban a konvencionális kórházi kezelés, tudományosan alátámasztott terápiás eljárásokon és gyógyszereken kívül alkalmazott technikákat nevezik így. Köznapi nevén természetgyógyászat. A nem konvencionális, azaz természetgyógyászati módszerek is egészségügyi szolgáltatásnak minősülnek, amelyekhez megfelelő hatósági engedélyekkel kell rendelkezni.

Az egyik legelterjedtebb, elismert és sok orvost megosztó alternatív gyógymód a homeopátia. Egyre többen fordulnak problémáikkal homeopata orvoshoz főként kisgyermekes szülők, akik szeretnék megóvni gyermeküket a modern gyógyszerek esetleges káros mellékhatásaitól. A homeopátiás kezelési mód, a szakma szabályainak betartásával teljesen mellékhatásmentes, nem allergizál, nem okoz függőséget, minden terápia edzi a szervezetet, ellenállóbbá teszi a következő “megmérettetéssel” szemben. Holisztikus szemléletű, nem csak tünetet kezel, hanem alkalmas lehet gyógyításra is.

Az akupunktúra is egyre ismertebbé válik hazánkban. Sokan megtapasztalhatták már a fülakupunktúra eredményes hatását az immunrendszer erősítésére vagy allergia kezelésére.

Számtalan olyan természetes gyógymód létezik, mely megoldást nyújthat a problémáinkra, és lekerülhetőek velük a drasztikus beavatkozások, vagy a súlyosabb megbetegedések.
Fontos azonban hogy ha alternatív megoldás mellett döntünk a megfelelő szakemberhez forduljunk, hiszen egy akupunktúrát alkalmazó szakembernek pontosan tudnia kell, hová és miért szúrja a tűt!

albanaturalogoAz ALBA NATURA Egészségközpont azért jött létre, hogy az alternatív gyógyászatot, a természetes gyógymódokat alkalmazva, nyugodt, meghitt környezetben, egy minden igényt kielégítő, színvonalas szolgáltatást nyújtson az embereknek. Ajánljuk mindazoknak, akik egészségük megőrzéséért, a betegségek megelőzéséért tenni kívánnak!

Filozófiájuk, hogy az emberre egészként kell tekinteni, és a probléma megoldásakor a forrást, a kiváltó okot kell megkeresni, amely mögött sok esetben lelki tényezők, feldolgozatlan traumák állnak (még abban az esetben is, aha ezt a páciens nem a szó szoros értelmében éli meg, de a szervezete így kódolja). A probléma természetgyógyászati kezelése során, nem csak a kialakult tünet, betegség kezelésére fókuszálnak.
Fontos megemlíteni, hogy emellett az egyéni kockázati tényezőkön alapuló betegségek megelőzését is támogatja a természetgyógyászat. Az ALBA NATURA dolgozói a konvencionális orvoslás mellett, azt kiegészítve, támogatva, egyes esetekben helyettesítve, azaz egymást erősítve kifejezetten a páciens érdekében járnak el. Szerepet szeretnének vállalni abban a szemléletformálásban is, amely az egészségtudatos élet kialakítását, majd fenntartását célozza. Ez nem egyik napról a másikra megteremthető állapot. Egy folyamatról beszélünk, amely mindenkinél egyénre szabott, ugyanakkor olyan egyéni és közösségi felelősségvállalással járó életforma, amelyhez a számtalan kihívással megküzdeni kénytelen XXI. század emberének támogatást nyújtanak.

Az ALBA NATURA Egészségközpont a kezeléseket kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik, akik minden esetben szaktudásukat és tapasztalatukat, valamint kiváló minőségű készítményeket és eszközöket állítanak az odaérkezők gyógyulásának szolgálatába.

Miben segíthet az ALBA NATURA csapata?
Röviden kifejezve: Testi és lelki egészség megőrzésében az egész családnak, kicsiktől a nagyokig!
fulakupunktura- homeopátiás kezelés, és tanácsadás
nyirokmasszázs a méregtelenítésre
cellulit masszázs, hogy anya szép és egészséges legyen
masszázs köpöllyel: erősíti a legyengült izmokat – oldja, lazítja a letapadt izmokat, fájdalmas izomcsomókat. Nagyon hasznos lehet gyermeküket sokat cipelő anyukáknak vagy számítógép előtt “görnyedőknek”.
Bowen – terápia: speciális fogások megfelelő sorrendben történő alkalmazásával, az izmokra illetve a kötőszövetre gyakorolt ingerület válaszreakciót vált ki az agyból, beindítva ezzel az öngyógyító folyamatokat. A teljesen egyedi módszer képes a testi problémák és sérülések széles skálájának pozitív befolyásolására. Emellett nagymértékben ellazítja testet. Krónikus és akut esetekben, valamint gyermekeknél, kismamáknál egyaránt alkalmazható.
kineziológia: sokan kételkednek, de számtalan lelki eredetű problémára nyújt megoldást. Kiváló módszer tanulási nehézségek leküzdéséhez, viselkedéséi zavarok helyreállításában
fülakupunktúra: immunrendszer erősítésére, és akár hatékony testsúly csökkentésére
- talpreflexológia: jótékonyan hat az idegrendszerre, feloldja az energia blokkokat. Kifejti hatását a reflexzónákhoz kapcsolódó szervekre, javítja a vérkeringést, a nyirokkeringést, biztosítja azokat az impulzusokat, amelyek elindítják az öngyógyító folyamatokat. Gyermekeknél is kiválóan alkalmazható!
elektromágneses és speciális fényterápia (BEMER 3000 SLT Plus) – szervezetünket teljesen behálózó érrendszer vérkeringését segíti.
Szeretné tudni milyen állapotban van gyermeke vagy az Ön immunrendszere? Az ALBA NATURA csapata segít! Biorezonancián alapuló testelemző készülék segítségével felmérik a legfontosabb szervek állapotát így teljes képet kapunk szervezetünk és immunrendszerünk működéséről.

Kezelések széles skálája megtalálható a www.albanatura.hu weboldalon. A szolgáltatások igénybevételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

ALBA NATURA EGÉSZSÉGKÖZPONT
1126 Budapest, Tartsay V. u. 14. IV. em.
+36 70 417 5949
+36 1 769 0711
info@albanatura.hu